Tutustuminen siperianhuskykenneliin

Vierailulla tutustutaan lähes satapäiseen laumaan siperianhuskeja, jotka talvisin työskentelevät rodulle alkuperäisellä tavalla tehden pitkiä, jopa viikon mittaisia erämaavaelluksia. Koirien arkeen, koulutukseen ja kasvatukseen tämä luo aivan omat ominaispiirteensä ja näin ollen myös tarinansa kerrottaviksi. Kennelkierroksen jälkeen nautitaan pullakahvit sään mukaan joko kammissa tai aurinkoterassilla rekikoirista jutustellen.

Kesto: 1-1,5 tuntia
Ajankohta: 24.6.-19.9.2014
Ohjelmapäivät: tiistai ja torstai
kierrokset alkavat 10.00
Hinta: 30 €/aikuinen, 15 €/lapset alle 12 vuotta. Perhelippu 2 aik+2lasta yhteishintaan 65 €

RYHMILLE SOPIMUKSEN MUKAAN!

Tunnelmaa illanvietossa

Tule ystävinesi nauttimaan kolmen ruokalajin illallista elävän tulen äärelle. Kolme lapinkammiamme tarjoavat tunnelmallisen paikan illanviettoon isommallekin ryhmälle.

Lappi ravintola

“Ankara ja pitkä talvi on tehnyt elämästä kovaa pohjoisen miehelle. Huskyt nuo arktiset koirat ovat olleet paikalla auttamassa kulkijaa läpi kylmien ja tuulisten matkojen. Pitkät, keskiyön valaisemat kesäyöt ovat nostaneet mieleen toivoa miehen kulkiessa vahvalla ja nöyrällä hevosellaan yli erämaa tuntureiden ja Lapin kultajokien.”

Seuraa metsämiehen jalanjälkiä, tunne pohjoisen elämän henki, maista parhaita luonnon antimia ja nauti unohtumattomasta tunnelmasta lapin kodassa.

Menuehdotus:

menu 1
kermainen kasviskeitto
leipä, levite
****
savustettu lohi
tilliperunat, kasviksia
munakokkeli
sitruuna-joqurttikastike
****
kahvi tai tee kera makean

menu 2
kermainen lohikeitto
leipä, levite
****
poronkäristys
perunamuusi, puolukkahillo
****
kahvi tai tee kera makean

Illallisen jälkeen ilta jatkuu opastetulla huskykennel kierroksella. Kierroksen aikana vieraat pääsevät tarinoiden avulla syvälle arktisten koirien maailmaa ja pohjoisten seikkailujen historiaa.

Ota reippaasti yhteyttä ja kysy tarjousta ryhmällesi.