3 päivän huskyvaellukset

– Koe upean arktisen talven kausien vaihtelut!

Celebration joulukuu

Vietä joululomaa Lapin luonnon tarjoamassa juhlallisessa ympäristössä, nauttien vuoden vaihtumisesta arktisen taivaan ilotulitusten loisteessa.

Polar Night Dream joulu-tammikuu

Kaamos, arktinen erikoisuus, loihtii mystisen spektaakkelin kaikessa pimeydessään, kirkkaudessaan ja värikkyydessään. Kuu on vallannut auringon roolin heijastaen valoa kimalteleville hangille. Taivas värjäytyy sateenkaaren väreihin, kun revontulet tanssivat tähtitaivaalla auringon punaisen heijastuksen kadotessa taivaan horisonttiin. Lapin satumainen tunnelma jättää jälkeensä muiston, jota et tule koskaan unohtamaan.

Wilderness Husky Tour helmi-huhtikuu

Kevään tullen aurinko on palannut ja herättelee lumista luontoa talven kaamoksesta. Luonnoneläimet ovat aktiivisia ja tapaamme matkallamme useita todisteita niiden vikkelistä liikkeistä. Talven lämmin kausi tarjoaa rentouttavan koiravaljakkoretken. Päivät ovat pitkiä ja aurinkoisia. Voit ajatella pakkaavasi reppuun jopa aurinkovoidetta. Tämä on hyvä mahdollisuus esimerkiksi perheille päästä pitämään hauskaa huskien kanssa. Pyrimme myös toteuttamaan ryhmien erikoistoiveet. Kysy lisää!

Kesto: 3 päivän huskysafari / 2 yötä erämaassa
Ajankohta: Viikottaiset lähdöt
Lähtöpäivä: maanantai ja torstai
Hinta: 890 EUR/hlö/oma valjakko